Az idei Vállalkozók Napján a Müpában Varga Mihály pénzügyminiszter és Tolnay Tibor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke a kiemelkedői vállalkozói teljesítmények elismeréséül számos kitüntetést adott át. A díjazottak között volt Pálfi Imre, a kecskeméti Cargoport Kft. ügyvezetője, aki a NiT Hungary előterjesztésére „Év Vállalkozója” díjban részesült.

A Vállalkozók Napján a hagyományoknak megfelelően kitüntetések átadására is sor került a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül. Így az arra érdemesek Magyar Gazdaságért Díjat, Miniszteri Elismerő Oklevelet és Év Vállalkozója Díjat vehettek át Varga Mihálytól és Tolnay Tibortól, a VOSZ elnökétől. A VOSZ megyei tagszervezetei, illetve további érdekvédelmi szervezetek előterjesztése alapján kiemelkedő munkát végző vállalkozók részesültek az Év Vállalkozója Díj kitüntetésben, valamint második alkalommal adták át országosan a VOSZ tavaly alapított kitüntetést, a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat.
A NiT Hungary előterjesztésére, a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményei és közéleti tevékenysége elismeréséül az „Év Vállalkozója” díjban részesült Pálfi Imre, a kecskeméti Cargoport Kft. ügyvezetője. A Cargoport Transport & Logistics három alappillére a szakértelem, a megbízhatóság és a gazdaságosság. A cég 15 éve kínál személyre szabott szolgáltatásokat a belföldi, nemzetközi árufuvarozás és logisztika területén. 2008-ban saját csomagolási eljárást és technológiát szabadalmaztattak. A vállalat ügyvezetője a legfiatalabb volt, aki idén átvehette az Év Vállalkozója elismerést.

A közúti fuvarozói alágazat gazdasági szerepének és vállalkozói teljesítményének rangját növeli, hogy a szektor szereplői közül Év Vállalkozója díjat vehetett át a társ-érdekképviseletek előterjesztésére Buday László, a Bábolna Sped Kft. ügyvezető igazgatója,illetve Regényi János, a Lővér Taxi Szövetkezet igazgatóságának elnöke is.