Az hazai közúti fuvarozás hagyományainak őrzése és tisztelete jegyében tartott Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja nem csak a vállalkozói kötelékeket erősíti, hanem egy értékrend és egy nagyobb szakmai közösséghez való tartozás tudatos vállalása is. A magyar közúti fuvarozói szakmatársadalom legrangosabb éves eseménye a farsangi szezon hagyományos báli rendezvénye, melynek főtámogatója közel két évtizede a legnagyobb magyar közúti fuvarozó érdekképviselet, a NiT Hungary.

A 19. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja – Üzletember Találkozó 2020. február 22-én, megszokott helyszínünkön, a budapesti Marriott Hotel dísztermében a retró jegyében került megrendezésre, és interaktív, szórakoztató programokkal, édesség-különlegességekkel, a 70-es 80-as évek slágervilágával hozta vissza a fiatalkor hangulatát, életérzését. A báli mulatság a hagyománytisztelet mellett természetesen kiváló alkalom az üzleti, vállalkozói kapcsolatok építésére, érdekképviseleti szempontból az állami, kormányzati, hatósági szereplőkkel való személyes nexusok erősítésére, a szolgáltatói üzleti partnerekkel való kapcsolatok szélesítésére és a kötetlen szakmai diskurzusra, a mindennapok gondjainak feledésére, a feltöltődésre is.

Telt házas bálunkat ez alkalommal is megtisztelték jelenlétükkel a közúti közlekedésért felelős kormányzati intézmények, az európai uniós és hazai szakdiplomácia és szakhatóságok vezetői, tisztségviselői, hazai és nemzetközi társszervezeteink, és a közúti fuvarozási tevékenységet támogató kereskedelmi és szolgáltatói szektort képviselő partnereink. Eljöttek azok a fuvarozó vállalkozások is, melyek ilyenkor, farsang idején egy kellemes együtt töltött este során keresik a szakmai együttlét, a feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét.

A kormányzat nevében a fővédnöki tisztséget betöltő Dr. Palkovics László innovációs és technológiai minisztériumot vezető miniszter nevében Tóth Péter, a minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, a bál védnöke mondott köszöntő beszédet, a főszervező NiT Hungary képviseletében pedig Füle László elnök köszöntötte a bálozókat.

A program emlékezetes és megható pillanatokat is tartogatott: a főszervező NiT Hungary alapításának 30. éve előtt is tisztelegve, a három évtizedes érdekképviseleti munka jellegzetes pillanatait montázsként bemutatva, a szervezet és a báli közönség a magyar közúti fuvarozói szakmai közösség nevében vastapssal és emléktárggyal köszöntötte Dittel Gábor ügyvezető főtitkárt, aki az Elnökség ajánlásával, egyfajta életmű-díjként az „ÉRDEKKÉPVISELŐ” elismerésben részesült. A ceremónia része volt a 30 éves születésnapot jelképező torta felvágása és elfogyasztása is.

Az ünnepélyes eseményeket egy kiváló hangulatú, exkluzív revüműsorral és ízletes vacsorával fűszerezett zenés, táncos báli est követte, ahol a kötetlen diskurzusé, a kapcsolatok ápolásáé és a feltöltődésé, a kikapcsolódásé volt a főszerep.

A fergeteges retró buli zenei aláfestése a Partyssimo zenekarnak volt köszönhető, az éjféli „sztárvendég” pedig egy ikonikus táncdalénekes-páros, a Korda György – Balázs Klári duó volt, akik a mai fiatalságot is meghazudtoló energiával és életkedvvel bírták táncra és közös éneklésre a közönséget. A hagyományos tombolán számos értékes ajándék talált gazdára, a tombolajegyekből befolyt összeg a Közúti Fuvarozók és Személyszállítók „Segítőkéz” Alapítványát támogatja.

Fotógalériánk és a rendezvény videó-összefoglalója felidézi a bál emlékezetes pillanatait. Bízunk benne, hogy jövőre is sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy 20. fuvarozói farsangi bálon szakmai közösségben, kollégákkal és barátokkal együtt ünnepeljenek, lazítsanak és mulassanak.

A 19. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja képgalériája a www.fuvarozokbalja.hu oldal GALÉRIA menüjében hamarosan megtekinthető. Rövidfilmünk megtekintéséért kattintson a linkre:

19. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja – Üzletember Találkozó 2020. február 22. film

19. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja – Üzletember Találkozó 2020. február 22. montázs

Vendégeinknek köszönjük, hogy velünk töltötték ezt a kiváló hangulatú estét! Találkozzunk 2021-ben, a 20. Fuvarozó Vállalkozói Farsangi Bál – Üzletember Találkozón!

A bál szervezői külön köszönetet mondanak a támogatóknak!