Immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja, amelynek a hagyományokhoz hűen a Marriot Hotel szolgál helyszínéül. Idén ismételten egy új tematikával színesedik az esemény, ami elkalauzolja vendégeit február 23-án Franciaország fényűző eleganciájába.

A magyar közúti fuvarozás kiemelkedő társadalmi eseménye a farsangi szezon hagyományos báli rendezvénye, melynek immár tizennyolcadik éve főtámogatója a magyar közúti fuvarozó érdekképviselet, a NIT Hungary.

A hagyománytisztelet és a szakmai összetartozás jegyében kerül megrendezésre február 23-án a farsangi bál, amely egyben kiváló lehetőséget is biztosít a kapcsolatok építésére, a kötetlen szakmai beszélgetésekre.

A magyar közúti fuvarozók bálja idén a „Rogue et noir” jegyében nyitja meg kapuit a Budapesti Marriot Hotel báltermében, ahol a vörös és a fekete színek dominálnak majd. Az eddigi hagyományokhoz híven az Orfeum Táncegyüttes nyitja meg az estét, amelyet követően a Vegas Show Band zenél majd a vendégeknek, valamint még egy meglepetésvendégre is lehet számítani az este folyamán!
A báli etikettről és a további programokról a www.fuvarozokbalja.hu oldalon olvashat, ahol jegyvásárlásra is van lehetőség!