Múlt hét pénteken még benevezhettek a magyar kamionsofőrök az idei futamra. Most pedig teljes gázzal készülhetnek az online selejtezőre!

A tavalyi és az idei versenyt is meghatározza a koronavírus és a munkaerőhiány, azonban a szervezők pozitívan tapasztalták, hogy a versenykedv nem csökkent a hazai kamionsofőrökben. A 354 versenyzőnek bő egy hónap áll rendelkezésére, hogy elméletben a maximumot nyújtsa az online selejtezőn. Nekik már van, miért várniuk az idei versenyt. És akik idén nem neveztek, készülhetnek valamire? Persze!

Egy év kimaradás után újra élőben szurkolhatunk a döntőn az elődöntőkből továbbjutó 10 kamionsofőrnek. Mellette pedig plusz élményt ad a döntővel egybekapcsolt családi nap, ami szintén a közlekedésbiztonság jegyében zajlik! Szeptember 25-én, szombaton 10 és 16 óra között kicsik és nagyok is ismét belekóstolhatnak a közlekedés alapvető normáiba a drivingcamp Hungary zsámbéki tanpályáján. A teljes programlista hamarosan elérhető lesz a verseny honlapján.

5 tengelyen, verseny

Addig is a benevezett sofőrök a heti gyakorlótesztekkel készülhetnek az online selejtezőre, de akik idén nem neveztek be, azok is szinten tarthatják elméleti tudásukat vele. A legtöbb pontszámot összegyűjtő kitöltők között 5 tengelyenes ajándékcsomagot sorsolunk ki hétről hétre! Heti gyakorlóteszt kitöltése >>>